Tematska radionica povezivanja i razmjene iskustava LPZ Grada Zagreba i LPZ SMŽ

Tematska radionica povezivanja i razmjene iskustava LPZ Grada Zagreba i LPZ SMŽ

U četvrtak, 17.7.2020. u prostoru Razvojne agencije SIMORA održana je tematska radionica povezivanja i razmjene iskustava Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Grada Zagreba i LPZ-a Sisačko-moslavačke županije.

Radionicu su organizirali u suradnji tim projekta ZgAktiv – znanjem i partnerstvom do posla (ODRAZ – Održivi razvoj zajednice, Institut za razvoj tržišta rada i Zagrebački inovacijski centar – ZICER kao tehničko tajništvo LPZ-a Grada Zagreba) te Razvojna agencija SI-MO-RA (kao tehničko tajništvo LPZ-a Sisačko-moslavačke županije).
Na radionici je predstavljena metodologija 'PIIP foruma' za osmišljavanje partnerskih projekata te proces i metodologiju evaluacije Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba (SRLJP), participativni proces planiranja SRLJP te proces provedbe analize tržišta rada.
Radionica je bila odlična prilika za upoznavanje članova i njihovo povezivanje te zajedničko promišljanje o budućem razvoju LPZ-ova.

 

 

 

 

 


 

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.