Održane sjednice Upravnog odbora i Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje

Održane sjednice Upravnog odbora i Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje

U utorak, 20. rujna 2022. godine, održane su sjednice Upravnog odbora te Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije.
Na sjednici Upravnog odbora usvojen je zapisnik s prethodne sjednice održane 09. lipnja 2022. godine, predstavljeno te usvojeno Izvješće o provedbi Strategije razvoja ljudskih potencijala Sisačko-moslavačke županije 2021. – 2027. za 2021. godinu, a predstavljene su i smjernice za rad Tematskih radnih skupina Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije.

Na sjednici Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije članovi su usvojili zapisnik s prethodne sjednice održane 26. travnja 2022. godine, predstavljeno je Izvješće o provedbi Strategije razvoja ljudskih potencijala Sisačko-moslavačke županije 2021. – 2027. za 2021. godinu te smjernice i organizacija rada Tematskih radnih skupina Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije.

 

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.