Održana treća radionica, 17.06.2014.

U sklopu projekta „Partnership for Progres – P4P“ 17. lipnja 2014. u prostorijama Razvojne agencije SI-MO-RA d.o.o. održana je treća u nizu od 5 radionica za razvoj i izradu nove Strategije razvoja ljudskih potencijal na području Sisačko-moslavačke županije za razdoblje 2014-2020.
Radionica je bila namijenjena svim projektnim partnerima. Prvi dio radionice bio je posvećen detaljnoj analizi koherentnosti ove Strategije s ostalim relevantnim strateškim dokumentima I prezentaciji konkretnih prilika za financiranje iz EU fondova.


Nastavak radionice obuhvatio je definiranje vizije i misije ovog strateškog dokumenta kroz aktivno sudjelovanje svih sudionika radionice. Prvo su se posvetili razradi mjera i aktivnosti kroz prioritet 1, a nakon pauze za ručak razradi mjera I aktivnosti kroz prioritet 2 i prioritet 3.

Radionicu su vodile gđa. Ines Gruica Devčić i gđa. Maja Horvat iz tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o.
Na radionici je sudjelovalo dvadeset i troje predstavnika partnerskih institucija (članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje na području SMŽ).


Istog dana održan je i Sastanak za pripremu projektnih prijedloga čija se tema nastavila na posljednji održani sastanak, 27. svibnja. Sudionici sastanka su raspravljali o mogućnostima detaljnije razrade prikupljenih projektnih ideja i prijedloga i njihovim daljnjim razvojem kako bi bili prihvatljivi za apliciranje na natječaje Europskog socijalnog fonda.

 

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.