Održana posljednja 5.radionica

U sklopu projekta „Partnership for Progres – P4P“ 24.rujna 2014. godine u prostorijama Razvojne agencije SI-MO-RA d.o.o. održana je se posljednja 5.radionica koja je vezana za pripremu i izradu nove Strategije razvoja ljudskih potencijala na području Sisačko-moslavačke županije za razdoblje 2014-2020.
Radionica je bila namijenjena svim projektnim partnerima.

 

U prvom dijelu radionice su prisutni članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje SMŽ raspravljali o pristiglim komentarima na Osnovnu analizu i pristiglim komentarima koji se tiču mjera i aktivnosti iz sva tri pripriteta unutar nove Strategije.

Drugi dio radionice bio je posvećen pripremi nacrta indikatora provedbe i određivanju financijskih alokacija (razrada kroz rad u malim grupama i panel raspravu).

U završnom dijelu radionice nazočni projektni partneri (članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje SMŽ) radili su na usuglašavanju prijedloga promjena unutar teksta Statuta LPZ-a SMŽ.

Radionicu su vodile gđa. Ines Gruica Devčić i gđa. Maja Horvat iz tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o., a na radionici je bilo nazočno preko dvadeset predstavnika institucija koje čine Lokalno partnerstvo za zapošljavanje SMŽ.

 

 

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.